## Feldlager 2023 Participant Schedule

Version 1.0, last updated 19 August 2023. For most recent updates, visit www.feldlager.eu

## 15 September

Time	Duration	Place	What	Who
14:00	2 hrs	Camp	Registration & Setup	All participants
14:00	2 hrs	Stables	Saddling & Riding Rehearsal	Cavalry
17:00	1 hr	Muster Field	First Muster	All participants, that have arrived ordered in Fahnlein
18:00	1 hr +	Camp	Dinner	
19:00	45 min	Command Tent	Command Meeting (Blue)	All Officers
20:00	45 min	Command Tent	Command Meeting (Red)	Red Officers
21:00	45 min	White Cell HQ	White Cell Meeting	White Cell and Media
22:00	8 hrs	Camp	Lights Out/Rest	All participants

## 16 September

Time	Duration	Place	What	Who
6:00	30 min	Camp	Stand-To	All troops (Red & Blue)
6:15	15 min	Command Tent	Command Meeting (Blue)	Blue Officers
6:45	15 min	Command Tent	Command Meeting (Red)	Red Officers
7:00	1 hr	Camp	Breakfast	All participants
7:00	15 min	White Cell HQ	White Cell Meeting	White Cell
8:00	2 hrs	Stables	Cavalry Prep	All Cavalry
8:00	45 min	Castle	Delivery of the Fehdebrief	Select Participants; all can watch
9:00	2 hrs	Muster Field	Muster & Formation Practice	All combat participants (Blue, Red, White)
1100	1 hr	Camp	Get Armed	All Troops (Blue, Red)
12:00	3 hrs	In the Field	Patrols and Missions	All combat participants (Blue, Red, select White)
15:00	1 hr	Camp	Recovery	All participants
15:00	20 min	Command Tent	Blue Patrol Debriefs	Blue Officers
15:30	20 min	Command Tent	Red Patrol Debriefs	Red Officers
16:00	3 hrs	Castle	Siege!	All combat participants (Blue, Red, White)
19:00	1 hr +	Camp	Recovery, Maintenance, Dinner	All Participants
20:00	45 min	Command Tent	Command Meeting (All)	All Officers
21:00	45 min	Command Tent	Command Meeting (Red)	Red Officers
22:00	30 min	White Cell HQ	White Cell Meeting	White Cell
22:00	4 hrs	In the Field	Night Missions	Select Troops (Blue & Red)
23:00	7 hours	Camp	Lights Out/Rest	All participants

## 17 September

Time	Duration	Place	What	Who
6:00	30 min	Camp	Stand-To	All troops (Red & Blue)
6:15	15 min	Command Tent	Command Meeting (Blue)	Blue Officers
6:45	15 min	Command Tent	Command Meeting (Red)	Red Officers
7:00	1 hr	Camp	Breakfast	All participants
7:00	15 min	White Cell HQ	White Cell Meeting	White Cell
7:00	2 hrs	Stables	Cavalry Prep	All Cavalry
8:00	1 hr	Camp	Get Armed	All Troops (Blue, Red)
9:00	2 hrs	Hilltop Field	Muster, Filming & Formation Practice	All combat participants (Blue, Red, White)
11:00	4 hrs	In the Field	Battle	All combat participants (Blue, Red, select White)
15:00	2 hrs	In the Field	Maneuver Experiments	All combat participants (Blue, Red, select White)
17:00	2+ hrs	Camp	End of Exercise; Return To Camp; Teardown for Early Departures Could we make this a separate timeslot?	All participants
18:00	2 hrs	Camp	Dinner	All participants
20:00	1 hr	Command Tent	Battle Debriefs	All Officers (Blue, Red), White Cell, ORGA
21:00	10 hrs	Camp	Party! Rest! Whatever!	All participants